Svatební příběh Katky a Honzy

Svatba není jen o tradicích. A svatba Katky a Honzy je toho jedinečným důkazem. Obřad byl v malebném dřevěném kostelíku v Blansku. Hned jak jsem do kostelíku vstoupil, dýchla na mě úžasná atmosféra. A celou atmosféru pak podtrhl výběr songů, které zazněly v podání varhan – Green Day a Metallica, ale třeba znělky ze Star Wars. Po obřadu jsme se vydali do Lomu Rudice, kde jsme vyfotili párové fotky. Už delší dobu jsem se tam chtěl podívat a měl jsem opravdu radost, že jsme to měli vyloženě po cestě. Cestou jsme navíc mohli trochu pokecat a já jsem mohl tyhle dva úžasné lidi trochu víc poznat. Dále pokračoval den ve Staré Tkalcovně, kde byla hostina i večerní párty. Odpoledne jsme se vydali ještě na jedno krátké focení. Tentokrát v historické káznici, kde na nás čekalo malé překvapení. Místo bylo plné návštěvníků Festivalu Koma, což dodalo focení zvláštní energii. Navzdory rušnu a hluku se podařilo zachytit několik úžasných okamžiků. Večer jsme zakončili prvním tancem u prskavek. 

Celý den byl nádhernou kombinací tradičních a netradičních prvků, což odráželo osobnosti Katky a Honzy. Oba jsou skvělí lidé, kteří se nebáli vyjádřit svůj jedinečný styl a lásku. A já jsem nesmírně vděčný, že jsem mohl být součástí tohoto speciálního dne.

A mimochodem, Katka má svůj podnik na výrobu dortů a dezertů a celý sweet bar si dělala sama – Kachna dortuje. Za mě jednoznačně doporučuji a pokud budete v Brně, rozhodně ji navštivte!

A jak se mnou byli Katka a Honza spokojení?

Další články

Pro více ukázek mrkněte na můj Instagram