Logo pro Jiří Urban - Fotograf a kameraman

Nejkrásnější svatební místa v Moravskoslezském kraji

Svatba je jedním z nejdůležitějších dnů v životě a každý si přeje, aby byl tento den dokonalý. Výběr ideálního svatebního místa je proto klíčový. Moravskoslezský kraj, s jeho malebnou krajinou a bohatou nabídkou různorodých svatebních lokalit, je místem, kde se snoubí tradice s moderností a každý si zde najde to pravé místo pro svůj velký den. Ukáži Vám několik míst, která zaručeně okouzlí nejen Vás, ale i Vaše svatební hosty.

Grunt No 135: Tento malebný statek v srdci Beskyd je ideálním místem pro svatbu v rustikálním stylu. Jeho rekonstruovaná stodola a okolní příroda tvoří dokonalé pozadí pro každý svatební obřad i oslavu. Místo se nachází na strategicky výhodném místě nedaleko od Ostravy, Frýdku-Místku i Třince

Hotel Roubenka: Hotel Roubenka slibuje intimní atmosféru a nezapomenutelné fotografie, které budou svědčit o vaší lásce. Z mého pohledu fotografa a kameramana je tohle místo naprosto dokonalé pro svatbu. Obřad můžete mít s výhledem na kopce kolem, první tanec si zase můžete užít ve světle žárovek rozmístěných po celém areálu.

Hotel Kempa: Ležící na samotě, obklopený krásnou přírodou Beskyd, nabízí Hotel Kempa elegantní prostory a prvotřídní servis. Svatby zde mají exkluzivní atmosféru a hosté mohou využít luxusní ubytování.

Toto jsou moje top 3 svatební místa v Moravskoslezském kraji, níže ale ještě přikládám pár lokalit, které doporučuji při Vašem výběru zvážit. 

Hotel Fridrich Těrlicko, Penzion U Popelků, Vila Na Landeku, Villa 603, Pension Mlýn Ropice, Restaurace Stodola, Třebovický mlýn.

Další články

Pro více ukázek mrkněte na můj Instagram

The access token could not be decrypted. Your access token is currently invalid. Please re-authorize your Instagram account.