Nejkrásnější svatební místa v Moravskoslezském kraji

Svatba je jedním z nejdůležitějších dnů v životě a každý si přeje, aby byl tento den dokonalý. Výběr ideálního svatebního místa je proto klíčový. Moravskoslezský kraj, s jeho malebnou krajinou a bohatou nabídkou různorodých svatebních lokalit, je místem, kde se snoubí tradice s moderností a každý si zde najde to pravé místo pro svůj velký den. Ukáži Vám několik míst, která zaručeně okouzlí nejen Vás, ale i Vaše svatební hosty.

Grunt No 135: Tento malebný statek v srdci Beskyd je ideálním místem pro svatbu v rustikálním stylu. Jeho rekonstruovaná stodola a okolní příroda tvoří dokonalé pozadí pro každý svatební obřad i oslavu. Místo se nachází na strategicky výhodném místě nedaleko od Ostravy, Frýdku-Místku i Třince

Hotel Roubenka: Hotel Roubenka slibuje intimní atmosféru a nezapomenutelné fotografie, které budou svědčit o vaší lásce. Z mého pohledu fotografa a kameramana je tohle místo naprosto dokonalé pro svatbu. Obřad můžete mít s výhledem na kopce kolem, první tanec si zase můžete užít ve světle žárovek rozmístěných po celém areálu.

Hotel Kempa: Ležící na samotě, obklopený krásnou přírodou Beskyd, nabízí Hotel Kempa elegantní prostory a prvotřídní servis. Svatby zde mají exkluzivní atmosféru a hosté mohou využít luxusní ubytování.

Toto jsou moje top 3 svatební místa v Moravskoslezském kraji, níže ale ještě přikládám pár lokalit, které doporučuji při Vašem výběru zvážit. 

Hotel Fridrich Těrlicko, Penzion U Popelků, Vila Na Landeku, Villa 603, Pension Mlýn Ropice, Restaurace Stodola, Třebovický mlýn.

Další články

Pro více ukázek mrkněte na můj Instagram